Sådan ankommer du til biografdaten med STIL!

Den mest effektive måde at få din biograf date til at dreje hovedet en ekstra gang, så vedkommende får colaen galt i halsen, er selvfølgelig ved at ankomme med stil. Du kender sikkert følelsen, når nogen kører forbi dig i en lækker bil, det får de fleste mennesker til at stoppe op en ekstra gang – og meget diskret, stirre.

Vi tillader vores selv at undslippe hverdagen, og i et hurtigt glimt forestiller vi os selv bag hjulene. Pludselig er hele byen vores, og dette smukke skinnende stykke menneskeskabte maskine er en forlængelse af vores vildeste drømme og ønsker, mens vi kører til verdens ende.

Men vidste du, at drømme kan gå i opfyldelse meget hurtigt, og den samme wow-effekt kan garanteres at være din også, fordi du besluttede dig for at benytte dig af muligheden for at lease en Porsche og gøre din drøm til virkelighed?
Din date skal nok kikke to gange, når du træder ud af din lejede bil. Ingen sagde, at du behøvede at købe den for at køre i den.

Skønhed kommer indefra, ikke?

Skønhed kommer i mange former og farver, og vil du forkæle dig selv og fuldføre niveauet af wow-effekt er der også mulighed for det. Driller bekymringsrynken, eller har du længe ønsket at korrigere linerne i panden så er du i gode hænder hos Inviocare, som tilbyder flere forskellige behandlinger alt efter behov og ønsker. I dag er det heldigvis blevet mere og mere almindeligt at få lidt ekstra hjælp til de problemområder som vi selv føler er generende for vores udseende.

De fleste klinikker tilbyder gratis konsultation, og er rigtig dygtige i deres fag. Samtidig er der 48 timers betænkningstid- så man som kunde undgår hastige beslutninger, og får den bedst mulige hjælp og vejledning. Det kan være en stor hjælp at rådføre sig med flere kliniker og samtidig se før og efter billeder. Når du beslutter dig for at få lavet et kosmetisk indgreb, rådfør dig gerne med venner og familie som kan dele deres erfaring med dig, i forhold til bivirkninger og erfaringer som du kan læne dig op ad inden du tager den endelige beslutning. Det kan være en stor ting at ændre sit udseende, men det kan også meget vel være det der skal til for at du bliver rigtig glad for at kikke dig selv i spejlet.

Er det sommer, og har i besluttet jer for biografdaten for eksempel skal forgå udenfor, kan du komme de glatte ben i forkøbet. Lazer behandling kan være med til at sikre hår fri overflader der holder i op til et år ad gangen. Så er der mere tid til at komme ud ad døren, og mere tid til at være sammen under den klare himmel.

Skift garderobe på budget

Hvis budgettet er lidt stramt, er der ingen grund til bekymring, du kan stadig peppe garderoben op, uden at tømme kontoen.
De seneste tendenser inden for tøj og shopping har de seneste år omhandlet genbrug og loppemarkeder. Der har været et voksende marked og interessefelt inden for specielle vintage fund, og det er samtidig blevet yderst populært at finde unikke ting som ingen andre ejer.
Har du derimod ingen interesse i at gå med noget som andre har brugt før dig, kan du gøre brug af de mange gode tilbud og rabatter som div. Shopping sider tilbyder. En ASOS rabat kode kan være rigtig værdifuld, hvis budgetter ikke lige rækker til den store shoppetur, eller hvis din venindes fødselsdag er lige om hjørnet og du stadig gerne vil give hende en ordentlig gave. Men behøver nemlig ikke at betale fuld pris for at se godt ud.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *