Sådan handler du med Bitcoins på en dansk platform

Når det kommer til investeringer og kryptovaluta, kan det hurtigt blive for flysk og abstrakt for den gængse dansker. Der er næsten dagligt reportager i de danske medier om folk, der er blevet snydt på internettet. Svindlen opstår ofte i situationer, hvor der skal handles online, og forbrugeren derfor oplyser sine personfølsomme oplysninger.

Derudover er kryptovaluta også et abstrakt begreb i sig selv for mange. Derfor har to danske iværksættere skabt en dansk platform, hvor du kan sælge og købe bitcoin. De tror nemlig på, at det gør processen mere gennemskuelig og tryg, når det hele foregår inden for Danmarks grænser. Du kan læse mere om Copenhagen Bitcoin her på CryptoEX

Hvad er Copenhagen Bitcoin?

Som nævnt er Copenhagen Bitcoin to danske iværksætteres bud på en mere simpel handelsplatform. Da platformen er dansk, er den også underlagt dansk lovgivning. Det giver flere forbrugere en større følelse af tryghed. 

Selve platformen er opbygget utroligt simpelt. Du behøves ikke engang oprette en profil for at anvende platformen. Inde på selve platformen har du mulighed for enten at købe eller sælge Bitcoins. Det er platformens eneste funktioner. 

Fordelene og ulemperne ved Copenhagen Bitcoins

Hvis du blot ønsker at købe Bitcoins, kan Copenhagen Bitcoins meget vel være det rette valg for dig. Det skyldes platformens gennemskuelige og nemme købsproces.

Hvis du derimod ønsker en handelsplatform, der giver dig flere muligheder inden for handel med kryptovaluta, er det muligvis ikke Copenhagen Bitcoin, der er det rette valg for dig. Det skyldes, at platformen ikke har ligeså mange funktioner som andre handelsplatforme inden for kryptovaluta. 

Historien bag Copenhagen Bitcoin

Handelsplatformen blev etableret i år 2014 af Alexander Zebastian Brinck Lundkvist og Fredrik Grothe-Eberhardt. Sidenhen trådte Grothe-Eberhardt ud af selskabet og blev i stedet afløst af Lundkvists far, Poul-Jørgen Lundkvist. 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *