Tag i teatret med børnene 

Børn har, lige som voksne, brug for kulturelle oplevelser. Kulturen har meget at byde på i et land som Danmark. Selvom vi bor i et meget lille land, så har vi et udbud af kultur, som ikke matches af ret mange andre lande, målt på befolkningen. At tage sit barn med til disse tilbud er helt afgørende vigtigt for barnets dannelse og udvikling. Tag for eksempel en tur i teatret med dit barn og få en uforglemmelig oplevelse sammen.  

For den moderne børnefamilie er bilen et vigtigt transportmiddel. Her er det vigtigt at have en god autostol fra autostol.dk, så man kan færdes sikkert i trafikken. En autostol er indrettet, så barnet bliver spændt ordentligt fast og samtidigt har en siddekomfort, som gør bilturene hyggelige og sjove. Det er hyggeligt at køre i bil med sit barn og snakke om det, man kører forbi, og mange andre ting undervejs. Her er man i samme stue, kan man sige, og der er mulighed for et nærvær, som er sundt for både barn og voksen. 

Teatrets magi 

Og kører man en tur i teatret, så vil en forestilling, hvor alle sanser bliver åbnet og spændende historier springer ud over scenen, være et fantastisk samtaleemne på ture hjem. Der er måske dukket ubesvarede spørgsmål op under forestillingen, som man nu har mulighed for at vende, alt imens bilen snor sig hjem igennem gader og veje. 

Børn kan lide at snakke og svare på spørgsmål, især om noget, de lige har oplevet. Det får familien til at rykke sammen, at dele indtrykkene fra en fælles oplevelse. Der opstår nærvær og fantasi. Lad barnet fortælle alt hvad han eller hun husker fra forestillingen, og tag en snak om hvad det hele mon betød. 

Sikkert hjem fra gode oplevelser 

Sikkert spændt fast i sin komfortable autostol, kan barnet fortælle om alle sine indtryk fra teatret. Hvem var sjovest? Var der noget, som var uhyggeligt? Hvem forstod du bedst af personerne i stykket? Der er mange spørgsmål man kan stille et barn, som lige har haft sin første tur i teatret. Det er en god måde at være sammen på. 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *