Bruger du mange penge på kultur?

Kulturen er sjælen i et hvert samfund. Uden kulturen var samfundet koldt og kedeligt. For os, som bruger kulturen, er der ingen tvivl om, at kulturen er saltet i samfundets hav. Det er kulturen, som definerer os og puster liv i os med sin kreative, alsidige energi. Og det er skønt at opsøge kulturen, hvad enten det er i teatret, på museum, i fodboldklubben, eller til koncert.  

Men selvfølgelig er kulturen ikke gratis, det manglede da også bare. Og hvis du er meget glad for kultur, så trænger økonomien måske i perioder til at lille pift. På denne side kan du læse om, hvordan du giver din økonomi en saltvandsindsprøjtning, så du kan klare lidt flere kulturelle tilbud. Der er altid sund fornuft i at henvende sig hos Lendo, hvis det strammer lidt til. 

Tilpas selv løbetiden 

Hos Lendo kan du se, hvor meget du skal afdrage om måneden, alt efter om du har en løbetid på 3 måneder eller 3 år. Det er uhyre enkelt og meget nyttigt. På den måde kan du finde ud af hvor mange penge du kan låne og afdrage, uden at gøre det hele for stramt. Der er også mange andre gode råd og fif til dig, der står og skal optage et lån. Det hele er meget reelt og ligetil. 

For kultur skal vi have, det er sund fornuft. Og fornuften, den skal du også bruge, hvis du skal låne penge. Der skal være plads til teater, sport og musik, men der skal også være plads til dig selv. Vær derfor altid fornuftig, når du går på lånemarkedet, så du ikke belåner dig selv til op over skorstenen. Det er hverken du eller din låneudbyder interesseret i. Slet ikke Lendo, for Lendo er en fornuftbaseret løsning for dig. 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *