kulturel indretning

5 tips til at indrette dit hjem med mere kultur

Indretningen af dit hjem påvirker, hvor glad du er. Derfor bør du gøre dit hjem personligt, så du kan være stolt over at vise det frem. Du kan indrette dit hjem med mere kultur med f.eks. gardiner, farver på vægge, planter, DIY-indretning osv. Der er mange måder at vise lige præcis, hvem du er med indretningen. Du kan læse mere om DIY projekter til dit hjem på husejeren.dk. Du kan finde materialer og udstyr til dit husprojekt på bygpris.dk.

Indret dit hjem i bohemestil

Er du meget artistisk og afslappet, bør du tjekke bohemestilen ud. Den blander flere forskellige kulturer. Samtidig er den en mix af vintage og hippie. Pas på, du ikke overdriver stilen. Bohemestilen er tilhænger af varme farver som gul, orange eller rød. Du kan indrette med f.eks. tapet, puder, maling eller møbler i disse farver.

Bohemestilen kræver, at du bruger forskellige indretningsobjekter og kunst fra forskellige kulturer. Faktisk bør du have så meget så kunst så muligt, uden at det bliver for meget. Samtidig er stribende tekstiler i røde farver in lige nu. Indretter du dit hjem i bohemestilen, bør du også lede efter lave møbler og vægdekorationer.

Indret dit hjem med kunst

Kunst er lig med kultur. Indret dit hjem med smukke malerier eller spændende skulpturer. Når du indretter med kunst er, om du skal købe det kunststykke, du virkelig gerne vil have eller gøre den gode investering. Kunst bør købes af lyst, da det kan holde flere generationer.

Der findes hvide vægge i de fleste danske hjem. Det er en god baggrund til malerier. Dog kan den rigtige baggrundsfarve på væggen og skabe en speciel stemning. Tænk derfor over den kunstneriske helhed i dit hjem. Dit kunstværk bør passe til de nuværende møbler og farver i dit hjem.

Indret dit hjem med et strejf af Japan

Japan behøver ikke være en jordomrejse væk. Den japanske stil er både æstetisk og indeholder meget kultur. Den er simpel og afbalanceret. Du kan indrette dit hjem med en blanding af dansk og japansk design. Sig farvel til ubalance, stress og overforbrug ved at invitere en snert af japansk ind i dit hjem.

Indret dit hjem med dansk design

Der findes mange muligheder for at invitere danske design klassikere ind i dit hjem. Det gælder både møbler og kunst. Du kan vælge at gå udelukkende efter danske design møbler i form af f.eks. spisebordsstole, sofa eller andre store investeringer. Du kan også vælge at købe malerier fra lokale kunstnere eller f.eks. kigge forbi et af Danmarks mange glaspusterier.

Indret dit hjem med DIY-møbler

Det bliver ikke mere dansk end DIY-bølgen. DIY står for Do It Yourself. Du kan lave mange ting til dit hjem selv. Du kan lave dit eget plankebord, dit eget klinkeskrivebord, dine egne garnlamper eller bare få børnene til at male et maleri. DIY-projekter er en god mulighed for at få din personlighed til at skinne igennem. Er det ikke lige præcis det, de fleste prøver på?


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *