Kom ud for din komfort zone -prøv teambuilding med escape rooms

Kom ud for din komfort zone -prøv teambuilding med escape rooms

Igennem livet vil vi ganske ofte opleve noget nyt. For nogen er det spændende og sjovt, og for andre kan det hurtigt føles lidt angstprovokerende og ubehageligt at skulle prøve noget nyt. Men uanset hvad, så kan dét at gøre noget nyt både skubbe os ud af vores komfort zoner, og være med til at lære os noget nyt. Så hvad venter du på?

Teambuilding kan være sjovt og lærerigt

Der er mange måder at prøve noget nyt på. Nogle af os prøver næsten noget nyt hver dag, hvorimod andre måske kan gå i årevis uden at gøre noget nyt, men måske føler sig bedre tilpas med at have de samme rutiner. Hvis du er en af dem der er lidt nervøs for at prøve noget du ikke har prøvet før, så kan du passende overveje at gøre det samme med andre. Det kan på mange måder være lidt mindre stressende, og derudover har du andre som du kan spørge til råds undervejs. Det kan både være sjovt, lærerigt og anderledes at prøve teambuilding, så hvorfor ikke give det en chance? Her i København er der rigeligt med muligheder når det drejer sig om teambuilding. Det kan både være med nogle du kender og holder af, men du kan også sagtens prøve teambuilding med folk du ikke før har stiftet bekendtskab med.

Du kan arbejde på dine evner og blive endnu bedre

Samarbejde er vigtigt at kunne, og hvis du føler at dette er en egenskab du ikke just besidder, så kan det være en fordel at prøve et escape room. Her kommer samarbejdet for alvor på prøve, da I sammen skal løse gåderne for at komme ud i tide. Hvis ikke I samarbejder, så bliver gåderne ikke løst. Ikke nok med at det kan øge din evne til at samarbejde, så kan det også være rigtig rart at komme ud iblandt andre mennesker, og høre deres meninger. Dét med at være social er måske ikke noget for alle, men for at finde ud af om det er noget for dig, så er du nødt til at prøve det først. Det kan både være en fordel hvis du måske har følt dig lidt ensom efter pandemien, og også hvis du er lidt nervøs for at prøve noget nyt. Hvis der står flere mennesker i samme båd som dig, så føles det måske pludselig ikke lige så skræmmende at skulle begive sig ud i, netop fordi du ved, at de andre heller ikke har prøvet det før. Det kan både være med til at øge din evne til at sammenarbejde, men også til at blive mere selvsikker i at prøve noget nyt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *