3 påklædningstips til teaterturen

Mange af os kender det, at vi ser en reklame for en teaterforestilling, men at der bare er for langt fra tanke til handling, når vi skal have planlagt turen. Hvis du er vant til at gå meget i teateret, vil det falde dig lettere end det gør for folk, som sjældent går ud. Uanset hvordan dit forhold er til teatret og teaterforestillinger, er det en oplevelse, som ofte giver nogle autentiske oplevelser med hjem, hvor man er mættet af indtryk og den helt specielle stemning teatret byder på. At gå i teatret er altid den virkelige oplevelse, hvor skuespillerne kræves at præstere hver gang, og som iagttager, bliver det altid specielt fordi der er en unik stemning ved hver forestilling.

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i teatret, samtidig med at du føler dig klar og med på moden. Vi har samlet 3 påklædningstips til teaterturen.

  • Tag behageligt tøj på, men tænk over hvordan du ønsker din fremtoning skal være
  • Høje hæle giver kvinder et mere sofistikeret look
  • Aften make-up og flotte negle giver den fuldendte finish til teateraftenen

Det ekstra lille trick

For mange vil et besøg i teatret være med en date, måske en du kender i forvejen, måske en du skal møde for første gang. Når du er ude med en mand, som kvinde, er det vigtigt for at føle dig godt tilpas, at du har gjort noget ud af dig selv. Du har valgt netop den kjole du ved, du ser godt ud i, taget smykker og høje hæle på, og for at give dit udseende det sidste finish, der fuldender looket, har du brugt tid på at lægge make-up og sætte hår. Det sidste vi skal se på er neglene. Har du ikke den ønskede længde på dine negle kan du overveje at tage falske negle på. Falske negle findes i naturligt look, og kan fås som lakerede eller du kan selv lakere dem. I hvert fald sætter du med flotte lige negle prikken over i’et på den særlige påklædning.

Ude i sidste øjeblik

Vi kender det alle, du står og skal afsted i weekenden og pludselig blev det onsdag og ugen er booket af arbejde, der ingen ende vil tage. Står du og mangler neglelak eller falske negle til en speciel anledning, er det ikke nødvendigvis for sent at købe det på nettet. På mange webshops, vil du se at der er 2-3 dages levering på din ordre, men køber du på Minta.dk kan du have varerne i morgen. Der er et meget stort udvalg af neglakker i forskellige farver. På hjemmesiden kan du se alle de lækre farver og med levering dagen efter, kan vi alle være med, også os, der indimellem er ret sent ude. Bag webshoppen står uddannet personale og derfor kan du roligt spørge for at få gode råd, om hvad netop du skal vælge. Der er et væld af farver og glimmerneglelakker, og kun fantasien sætter grænser, når du skal lakere neglene.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *