Caféer indretter med kontorstole i 2017

At sidde ergonomisk korrekt skåner ikke kun din ryg, nakke og håndled. Det kan også have en betydning for din trivsel og nydelse mens du f.eks. sidder og spiser på din yndlingscaf. Læs videre, for at finde ud af, hvordan en ergonomisk korrekt siddestilling kan give dig bedre velværd, nydelser og få dig til at slappe af i musklerne.

Bevægelse er en vigtig faktor og skåner din krop

Ofte forbinder man ryg og nakkesmerter med ældre mennesker eller med folk der arbejder med fysisk krævende arbejde, såsom lager og rengøringsarbejde. Men faktum er, at realiteten er anden. En undersøgelse foretaget af Videnscenter for Arbejdsmiljø (2010) viser, at stillesiddende arbejde også giver ryg og nakkesmerter. Undersøgelsen tog udgangspunkt i offentligt ansatte og viste at over halvdelen af de offentligt ansatte har ondt i nakken eller ryggen.

  • 79% af de ansatte i den offentlig administration beskriver deres arbejde som mest stillesiddende.
  • 93% procent angiver, at de har et arbejde, som ikke kræver fysisk anstrengelse.
  • 44 procent af de ansatte i administration arbejder ved en computer det meste af arbejdstiden.

Så faktum er, at stillesiddende arbejde er mere belastende for ryg og nakke end arbejde, hvor man er i bevægelse. Derfor bør man gøre sig selv den tjeneste at overveje om man sidder ergonomisk korrekt, hvis man hører til den gruppe mennesker, der sidder ned og arbejder mange timer om dagen.

Flere og flere caféer forkæler kunderne med gode ergonomiske kontorstole

Hvad har en ergonomisk korrekt siddestilling, så med indretning i en café at gøre? Dem af os der kan nikke genkendende til, at det bestemt ikke er rart med en øm ryg, nakkesmerter og håndled, er bevidste om, hvilken betydning det kan have at man rent faktisk kan sidde og slappe helt af.

Os cafeelskere ved hvor ubehageligt, det kan være at sidde og nyde en latté i en akavet og alt for stiv en stol.

Du skal som cafeejer IKKE spare på kontorstolen

De bedste anbefalinger vi kan komme med er, at du som cafeejer ikke skal gå på kompromis med dit helbred. Tænk over, hvordan dine kunder sidder og nyder et måltid, da det virkelig er vigtigt, at man sidder komfortabelt – også når man har siddet ned i længere tid ad gangen. Hos Dankontorstole.dk, kan du til fornuftige priser, https://www.dankontorstole.dk/alle-kontorstole/ der passer til netop dig. Du kan være helt sikker på, at uanset, hvilken stol du vælger hos os, så lever den op til høje kvalitetsstandarder og du kan være sikker på, at den er ergonomisk korrekt. En ergonomisk stol kan indstilles i forskellige højder og rygpositioner. Du kan derfor hurtigt og nemt skifte siddestilling, og sikre at din krop er i bevægelse og balance. Tag et kig her på vores side, og du vil helt sikkert finde en stol der passer til dig!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *