Oplever du også fordelene ved LED i dit teater?

Lysstofrør egner sig til formål, hvor du har brug for meget lys. Et eksempel er i teatresale og cafeer.

Bruger man traditionelle lysstofrør, så kan det gå hen og have stor betydning for energiforbruget og teateroplevelsen vil være forbedret, hvor man selv kan se de små kropsbevægelser på scenen. Dette gælder især for teatre der anvender lysstofrør til at lyse scener.

Hvorfor skifter så mange teatre til LED lysstofrør?

Ikke nok med at virksomheder sparer penge på elregningen, så får de også et produkt der holder op til 5 gange længere end andre lysstofrør, som du også kan læse mere om her https://mrperfect.dk/57-led-lysstofror – Foruden denne bedre oplevelse hos publikum.

Traditionelle lysstofrør indeholder giftige materialer og har en negativ påvirkning på miljøet. LED lysstofrør indeholder aluminium og plastik som er materialer, der kan genbruges.

Flere og flere teatre gør oprør mod klimaændringer

Ved at udskifte almindelige lysstofrør ud med LED lysstofrør får teatrerne også den fordel, at de slipper for den blinken som man ofte ser med traditionelle lysstofrør og noget som virkelig irriterer publikum.

LED lysstofrør lyser nemlig konstant og blinker hverken når du tænder eller mens det er tændt. Traditionelle lysstofrør skifter som regel farvenuance, når det er ved at være tid til at få dem udskiftet. Dette er ikke tilfældet med LED lysstofrør.

Bedre og mere klar belysning på scenerne

Belysning spiller en stor rolle for mennesker, uanset om det er i teatret eller i hjemmet

Det forkerte lys kan give gener i form af hovedpine og irritation i øjnene.

For at sikre et godt indeklima i hjemmet eller arbejdsklima for de ansatte i virksomheden, er det vigtigt at overveje om den lyskilde man anvender er behagelig for øjnene eller om den i længden genere og i sidste ende kan resultere i hovedpine og flere sygedage.

LED lyskilder er langt bedre i styrke og farve end andre lyskilder, derfor sikrer du dig et behageligt klima der opfylder lysbehovet på den mest optimale måde.

Det koster penge at skifte gammelt til nyt, men det gode ved energibesparende investeringer er, at de tjener sig ind igen.

Mrperfect.dk er eksperter indenfor LED belysning og bekræfter at flere og virksomheder og i særdeleshed teatre og cafeer skifter til LED belysning, som du også kan læse mere om HER.

Du kan også få LED belysning i dit hjem

Vi ved at det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning der er den helt rigtige – om end det er i din virksomhed eller i dit hjem, så kan man nemt komme til at foretage fejlkøb, der kan koste dyrt i sidste ende.

Mrperfect.dk er LED eksperter og kan rådgive dig til at træffe det helt rigtige valg til netop det formål, som du står og skal købe lyskilder til. Hos Mr. Perfekt vil vi være sikre på, at du får mest muligt for pengene!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *