Sådan får du den ultimative teatertur til New York

New York er kendt for mange for mange ting – gode teatre er en af dem. Men hvordan kan man egentlig få den perfekte teatertur til New York? Det er selvfølgelig meget individuelt hvad en perfekt rejse er, men vi har alligevel fundet er par gode råd til din teatertur til New York.

Find forestillinger hjemmefra

Det første råd til den perfekte teatertur, handler om at finde forestillingerne hjemmefra. Du har garanteret nogle idéer til bestemte forestillinger, som du gerne vil se, og det er en klar fordel hvis du hjemmefra finder ud af, om nogle af de forestillinger kører.

Når du først er kommet af sted, kan det godt blive sværere at finde rundt i forskellige teatre og deres forestillinger. Men hvis du finder forestillinger hjemmefra, kan du sidde i ro og mag og beslutte dig for hvad du gerne vil se. Du kan nemlig finde forestillingerne via forskellige hjemmesider, og det er derfor nemt at se hvilke forestillinger der kører, når du har planer om tage til New York.

Book i god tid

Når du har fundet du af hvilke forestillinger, som du gerne vil se, er det bedst hvis du booker dem i god tid, så du er sikret en billet. Mange forestillinger er meget eftertragtede, og det gælder derfor om at være ude i god tid for at få billetter.

Samtidig kan du også være heldig at gå billetter til forreste række, hvis du er tidligt ude.

Det er ikke kun billetterne til teatret, som det er en fordel at booke i god tid. Når du skal finde flybilletterne, er det også en klar fordel at købe dem i god tid, for at finde de billigste flybilletter. Hvis du venter til sidste øjeblik med at finde flybilletterne, vil de ofte være dyrere end ellers, og det er derfor bedst at købe dem i god tid – ligesom teaterbilletterne.

Når du skal finde fly til USA, skal du også flyve langt, og derfor er det rart, hvis du kan finde nogle af de bedste flybilletter – og det kan du ofte kun, hvis du er ude i god tid.

Lad lidt tid være fri i tidsplanen

Når du skal planlægge din rejse til New York, er det altid en god idé at lade lidt tid være til overs i tidsplanen. Der kan nemlig godt dukke en forestilling op, som du ikke havde set hjemmefra, men som du gerne vil se, og derfor er det vigtigt, at lade lidt tid være.

Det kan også være der dukker andet op, som du gerne vil se og det er ikke rart, hvis du ender med at have en stresset tidsplan på rejsen.

Husk at tage en masse billeder undervejs

Når du er afsted, er det altid godt at tage en masse billeder undervejs. Med et par gode billeder kan du altid huske tilbage til din fantastiske teatertur til New York.

Det er dog ikke sikkert, at du må tage billeder under forestillinger. Når der kører forestillinger er det også bedst at slappe af og nyde forestillingen. Men du kan fx tage billeder et teatersalen inden forestillingen. Nogle steder i New York er selve teatersalen en oplevelse i sig selv.

Hvis du har din mobil med på rejsen til at tage billeder, er det en god idé, hvis du søger for at din mobil er beskyttet med et cover så du ikke risikerer, at der sker noget med din mobil undervejs. Hvis du mangler et cover til din mobil, kan du finde et stort udvalg af mobilcovers herunder covers til iPhone på incover.dk.

De praktiske foranstaltninger til rejsen

Der er også en del praktiske foranstaltninger i forbindelse med en rejse til New York. Du skal fx forhåndsregistrere din rejse senest 72 timer, inden du ankommer til New York.

Samtidig er det også en god idé, hvis du har styr på de praktiske ting hjemme, inden du tager af sted, så du får den bedste mulighed for at nyde rejsen maksimalt. Hvis du har nogle hængepartier er det en fordel, hvis du søger for at få styr på dem.

Det kan fx også være du går og overvejer at lave en tandblegning, så du er helt klar til en masse gode billeder undervejs. Hvis du har den slags overvejelser, er det en klar fordel hvis du beslutter dig i god tid inden afrejse, så du kan få den perfekte teatertur til USA’s folkerigsteste by New York.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *