Top 3 musicals i London 2016

Turen går til London i denne uges artikel, og det er der god grund til.
Når det gælder hurtige weekendrejser og billige flybilletter, er London et af danskernes foretrukne rejsemål, og det er ikke svært at se hvorfor. Flybilletter til London ligger på et meget moderat prisniveau, især hvis man som passager ikke har noget imod nogle enkelte mellemlandinger. En weekendtur til London er ikke dyrere end en togtur til en af de større danske byer, og giver mulighed for at se hvad London er mest kendt for på verdensplan: De storslåede engelske musicals.

Vi har her samlet en top 3 liste over de meste kendte musicals der vises i 2016, som man kan nå at se på en hurtig weekendrejse til Englands hovedstad.

Løvernes Konge

Den berømte Disney film har aldrig været smukkere eller mere storslået end den er på scenen i Londons nok mest kendte musical “Løvernes Konge”.

Løvernes Konge er en majestætisk fortælling, hvor publikum kan følge de mange spændende figurer fra den kendte spillefilm, og beundrer de fantasifulde kostumer og chokerende special-effekter. 25 forskellige dyrearter pryder musical-scenen under forestillingen hvor fugle, fisk, antiloper og flokke af giraffer og zebraer i fuld størrelse bliver bragt til live gennem en blanding af dukkeføring, kostumer og scenemagi.

Simbas rejse gennem livet fra spæd til voksen vises på scenen med fantastisk musik skrevet af Elton John og Tim Rice, der akkompagnerer en utrolig historie om mod og kampen om at finde sin sande plads i verden.

Les Miserables

Les Miserables er en global sensation der har rørt adskillige publikums hjerter, og aldrig har forestillingen været så prægtig som versionen der i år vises på Queens Theater i London. Forestillingen er set af mere end 70 millioner mennesker i over 44 lande, og musical adaptionen af den tidsløse “Les Miserables” har aldrig været mere populær.

Musicalen finder sted i Frankrig omkring 1900-tallet, og er en gribende forestilling om knuste drømme, tragisk kærlighed, mod og viljen til at ofre sig for de ting man tror på.

Stykket er et mageløst billede af mennesket vilje til at overleve, selv når alt ser sort ud.
Med kendte sange som “I Dreamed a Dream” og “On my Own”, er Les Miserables en musical man ikke må gå glip af.

The Phantom of the Opera

Er man i London er det næsten en nødvendighed at se musical-stykket, der med sine 29-år på scenen nu bryder alle rekorder for længst spillede musicalstykke. Denne musical, der roses til skyerne af kritikere, har vundet adskillige priser for både produktionen og sine fantastiske sange.

Andrew Lloyd Webbers “Phantom of the Opera”, tog verden med storm, da den for første gang udspillede sig på scenen i 1986. Med specialeffekter der kan tage pusten fra enhver hærdet musical-gænger, en gribende tragisk kærlighedshistorie og med nogle af de mest memorable musicalsange nogensinde, er Phantom of the Opera en oplevelse man aldrig vil glemme. Uanset om man kender fortællingen i forvejen fra den populære spillefilm af samme navn, eller for første gang stifter bekendtskab med historien om Operaens hemmelighedsfulde Phantom, er det en spændende og action-fyldt forestilling, der bringer publikum med ind i historien.

Uanset hvilken af disse musicals man ser på sin tur til London, efterlader disse forrygende forestillinger enhver turist med scener og sange man vil kunne huske i årevis.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *