4 gode steder til den første date

Det er næsten altid en stor ting, når man skal på den allerførste date med en sød fyr eller kvinde. Hvordan får man skabt det bedste førstehåndsindtryk? Hvordan forbereder man sig på bedste vis? Hvor skal man tage hen? Hvem skal betale? Spørgsmålene kan være rigtig mange, og man kan sagtens gå og blive lidt nervøs over det hele, før selve daten overhovedet er gået i gang. En af de vigtigste ting at tage fat i er, hvor man skal tage hen. Det er meget forskelligt, hvad folk ønsker at lave på en date, og her kommer 4 gode bud på, hvad man eksempelvis kunne foretage sig:

  • Biografen og drink. En god gammel klassiker er at tage i biografen og få en drink bagefter. Rigtig mange har det godt med at tage i biografen på den første date, da man ikke behøver snakke så meget undervejs. Hvis man så tager en drink sammen bagefter, så har man filmen, som man kan tale om sammen.
  • En kulturel oplevelse. Forslag nummer to minder lidt om første forslag, men er en lidt mere kulturel version – man kan nemlig vælge at invitere sin date i teateret, på museum eller måske til en fed koncert.
  • En aktiv date. Det tredje forslag til en god date er en aktiv en af slagsen – mange kan nemlig godt lide en lidt anderledes date i det fri. Måske kan man tage til dans sammen eller prøve at klatre eller lignende. Når man er aktive sammen, sker der noget helt særligt.
  • Picnic i det fri. Det sidste forslag er en hyggelig tur ud i naturen. Her kan man forberede en lækker madkurv og måske en kold flaske rosévin, som man kan dele under den åbne himmel – kryds fingre for det gode vejr.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *