Kombinationen af en café- og teatertur danner rammerne for den perfekte date

Alt for mange vælger bare at gå i biografen, eller noget andet banalt, når de har en aften med kæresten i kærlighedens tegn. Det er synd. I biografen kan man ikke snakke sammen, mens man kigger hinanden dybt i øjnene. Ekstra ærgerligt er det, når man tænker på, hvor mange fede ting man rent faktisk foretage på sådan en date. En af disse ting er at gå i teateret efterfulgt af en hyggelig cafetur.

Teateret er fantastisk. Man bliver eksponeret for så mange forskellige sanseindtryk, og så er det for mange anderledes, end hvad man ellers er vant til. Når man har været i teateret, skal de forskellige sanseindtryk bearbejdes. Hvor bedre end på en intim café med en kop kaffe eller et godt glas rødvin? Alt dette skal selvfølgelig arrangeres i forlængelse af en romantisk dag. Læs videre i det der følger og få inspiration til, hvordan sådan en dag kan forløbe sig.

Morgenen

Dagen i kærlighedens tegn skal da allerede starte om morgenen. Du har sørget for, at barnet er blevet passet hos nogle, du virkelig stoler på. det kan være dine eller hendes forældre. Påklæd barnet i den lækre Mini Rodini og kør hende over til pasningen. Stå op tidligt så du kan gøre det, inden hun vågner.

Derefter skal du vække hende på sengen med hendes yndlingsmorgenmad. Intet skal undlades. Sørg desuden for at morgenmaden ikke trætter hende, men giver hende et energiboost. Dagen er nemlig lang. Hertil kan du benytte dig af Perikon. Perikon bliver med god grund kaldt den grønne lykkepille, da den er meget effektiv i forhold til at bevare et godt humør, men uden alle de mange bivirkninger der er ved normale lykkepiller.

Efter morgenmaden skal I tage et langt, varmt bad sammen, hvor I virkelig kommer hinanden nær. Når badet er slut, og I skal til at klæde jer på, skal du overraske hende med noget nyt tøj, hun kan have på denne dejlige dag sommerdag. Det skal være noget behageligt som en kimono og et par løse bukser – eller en flot sommerkjole. Så er i klar til dagen.

Eftermiddagen

Pak en let picnickurv og kør eller cykl (det kommer an på, hvor I bor) ud til et af jeres yndlingsområder. Det skal gerne være grønt med noget vand.

Her skal I bare ligge og nyde hinanden selskab med lidt mousserende vin og noget lækkert tapas. Tag eventuelt et par bøger med, så I rigtigt kan nyde ikke at have noget presserende for hele dagen. Husk eventuelt nogle trådløse højtalere så I kan lytte til jeres yndlingsmusik. Ellers kan I også bare høre til naturens musik af fuglekvidder og træernes blade.

Aftenen

Aftenen er den store finale. Det er her det hele skal op i en højere enhed. Hvis din kæreste ikke er vant til at se dig i fint tøj, kan du jo overraske hende ved at påklæde dig et stilfuldt jakkesæt.

Tag i god tid ud at spise. Husk at researche når du vælger restaurant. Det ville være ærgerligt, hvis maden og vinen her ikke var god. Mens I spiser, skal du overraske hende med et par billetter til teateret. Hvis du er rigtig snedig, har du på en eller anden måde fået det ud af hende, hvad hun gerne vil ind og se.

Efter en vellykket teaterforestilling, skal I slentre en aftentur gennem gader og stræder for at lande på en lille hyggelig afsides cafe, hvor I kan snakke om dagens mange oplevelser, og hvor meget I holder af hinanden. Sådan en dag skal nok få hendes kinder til rødme og sommerfuglene til at lette, som da nyforelskelsen blussede på det kraftigste.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *