Kan man få hjælp hvis midtvejskrisen kradser?

Anja de Thurah har specialiseret sig i at støtte både mænd og kvinder, der oplever midtvejskrise. At ramme en midtvejskrise er virkeligt en krise for dem der oplever det, men heldigvis rammer det ikke alle lige hårdt. De fleste mennesker finder vej igennem krisen uden at hente hjælp i terapien. Men Anja oplevede at flere og flere opsøgte hende med denne problematik, hvilket fik hende til at være nysgerrig på emnet. Samtidigt kan hun se at årsagen til at flere og flere vælger terapi, i den krise de går igennem, handler om at det ikke længere er tabu at søge hjælp og støtte, samt at danskerne generelt er blevet bedre til at drage omsorg for sig selv og prioritere mental velvære. 

Ofte er der en sorg i midtvejskrisen, der handler om alt det man flytter sig fra, og det som hørte ens yngre år til. Midtvejs begynder man at tænke dybere over livet, hvad der er vigtigt og hvordan man videre vil prioritere. Det kan være ganske smertefuldt at give slip på noget godt, og en dødsangst kan opstå. Men midtvejskrisen handler om at dykke ned i krisen som var den en bølge på havet. Man kommer fint og måske stærkere op på den anden side. Hvis man står stille, eller går baglæns, slår bølgen en gerne ud. Man skal altså forstå krisen som en naturlig del af livet, og at den er til for at lukke et kapitel og åbne et nyt, med stor bevidsthed. 

Hos anjadethurah.dk kan du få lov at nørde hvad det vil sige at være dig, i et trygt rum. Anja stiller desuden de spørgsmål du ikke selv kan stille dig, og som dine venner ikke lige tænker på at stille. Det hjælper dig til fænomenologisk at åbne dig op, få større selv indsigt, og nye handlemuligheder.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *