Sov som i en drøm med en kontinentalseng

I flere og flere danske soveværelser er kontinentalsengen rykket ind og har erstattet de traditionelle typer af senge. Men hvad er en kontinentalseng, hvordan finder man den bedste og hvad er det, den kan? Det dykker vi ned her, så læs med og få gode råd, hvis også du overvejer at købe ny seng.

Tidligere så man kun kontinentalsenge på hoteller, men i dag er det altså også muligt at købe dem til sit hjem. Dermed kan man opnå luksusfølelsen fra hoteller i sit eget hjem og sove som en drøm hver nat. Herligthjem.dk har lavet en guide til de 21 bedste kontinentalsenge, du kan tjekke ud, hvis du er på udkig efter denne type seng.

En luksusslæde i tre lag

Men hvad er en kontinentalseng? Der er tale om en seng, der er konstrueret af tre forskellige madrasser, som tilsammen giver den helt særlige oplevelse, det er at sove i denne luksusslæde af en seng. Sengens base udgøres af en boksmadras. Mange mennesker har alene en boksmadras, men her er den altså suppleret af flere andre lag.

Ovenpå boksmadrassen findes en springmadras, som kan vælges i flere forskellige hårdheder, afhængig af hvad man foretrækker. Nogle foretrækker en blød, andre en hård, og det er altså muligt at vælge den, der passer bedst til den enkelte.

Endelig man som det øverste lag en topmadras. Også den fås i forskellige modeller, så man kan vælge den, man ligger bedst på. Med hele tre lag er der tale om en relativt høj seng, og netop højden er en af kontinentalsengens kvaliteter, for i denne seng sætter du dig ikke ned og svinger benene op, nej her stiger man ind i sengen. Det kan være en fordel for ældre eller andre, der har svært ved at komme helt ned og op igen fra en almindelig seng.

Vi regenererer os selv, når vi sover

Utallige studier har vist, at søvnen er utroligt vigtig for vores sundhed og daglige velbefindende, og den bør derfor have en høj prioritet. De fleste kender til følelsen af ikke at have sovet godt eller måske sovet for lidt, og med en god nats søvn fungerer vi simpelt hen bedre. Når vi sover, bliver hjernen så at sige vasket op, og mindre skader i kroppen bliver repareret. Det betaler sig derfor at vælge en seng, man ligger godt i og dernæst at prioritere sin sengetid.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *