Man bliver ikke fed hvis man går i teatret

Det er sundt at går i teatret og opleve flot og rørende scenekunst. Nej, det er rigtigt; man forbrænder ikke meget fedt på tilskuerrækkerne, men så kan man jo vælge at tage turen frem og tilbage på gåben. En tur i teatret vælter vel ikke tidsplanen for motion. Og nu vi er ved det, så er der hvert år efter nytår en hel del mennesker, der har lidt rigeligt på sidebenene efter julen. Måske er det på tide at finde løbeskoene frem – og håndvægtene? 

Man kan måle sin fedtprocent, hvis man er meget urolig. Den kan vise om der er grund til alvorlige overvejelser i forbindelse med den smule overvægt, man eventuelt har erhvervet sig i løbet af julemåneden. Som regel kan man træne det væk, og det bør man naturligvis også, for det er jo ikke sundt at gå omkring med for meget sul på kroppen. Men er den gal med fedtprocenten, så er det klart at man skal være opmærksom og se om man kan få gjort noget ved det. 

Tænk i bevægelse 

Det er sundt at røre sig, og man skal røre sig hver eneste dag. Hvis man er opmærksom, så er der mange måder at få rørt sig lidt ekstra på i hverdagen. Tag for eksempel trapperne i stedet for elevatoren. Vask op i hånden i stedet for i opvaskemaskinen. Gå til jobbet eller tag cyklen. Og klap ekstra længe, når du er i teatret. Det kommer der kun god ting ud af. 

Læs om det online 

Med nysport.dk har du en hjemmeside, hvor det er muligt at indhente oplysninger om sundhed. Her kan du også læse om fedtprocent og BMI og meget andet, der kan hjælpe dig med at finde ud af hvad der er op og ned i dit personlige sundhedssystem. 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *