Pakkeliste: Dette skal du medbringe på skiferie

Vinteren står for døren, og det betyder, at der årligt drager flere danske familier mod alperne på skiferie. Er du så heldig at være en af dem, har vi i denne artikel samlet en pakkeliste, så du er sikker på at huske alt det nødvendige for en garanteret god ferie. 

Skiferie har længe været populært blandt danskerne, da det giver mulighed for at få et afbræk fra hverdagens travlhed, og have en aktiv ferie med masser af sjov ned langs pisterne samt samvær med hele familien. Drager man på skiferie er der dog en række hele nødvendige essentiels man er nødt til at medbringe, og disse kan sommetider være svære at huske på, så snart afrejsedatoen melder sig.  

Rygskjold 

Uanset om du er en erfaren og øvet skiløber eller nybegynder, er det væsentlig at passe på sin egen sikkerhed, i tilfælde af at et uheld skulle hænde. Et rygskjold sikrer optimal beskyttelse af din ryg, så risikoen for skader minimeres ved uheld eller påkørsel. Denne side forklarer mere om rygskjold

Skiundertøj 

Temperaturerne oppe i alperne er formentlig koldere end dem vi kender fra Danmark. For derfor ikke at komme til at fryse, er det en fordel at være godt dækket ind med flere lag skiundertøj. Skiundertøj er oftest tyndere i materialet og derfor særligt velegnet til at have inde under sit almindelige skitøj for at skabe ekstra varme til kroppen. 

Ski / snowboard 

Det er sjældent en rigtig skiferie uden medbringelse af enten ski eller snowboard. Har man endnu ikke fået købt sine egne, er det som regel muligt at leje nogle ved det pågældende skisportssted. Er man ofte på skiferie, kan der dog være mange fordele forbundet ved at købe sine egne. 

En lille taske 

Når man færdes rundt på de mange forskellige pister i løbet af dagen, er det nemt hurtigt at blive væk fra hinanden. Man bør derfor have en lille taske med sig, hvor man heri kan opbevare pas, sygesikring, mobil og powerbank. 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *