teatertur

4 tips til den perfekte tur i teatret med veninderne

Der er mange former for venindeture der både kan være hyggelige og sjove på samme tid. Det at sidde med en god latte på en café i solen og snakke om tilstanden i hjemmet, om nogle nye køb man har gjort over nettet eller hvordan det for tiden går på jobbet. Skal turene dog være mere mindeværdige end det så vil en tur i teatret være bedre og her falder spørgsmålet så, hvordan gør man en tur i teatret perfekt?

Det der med at vælge

Valg og særligt fravalg kan være svære at tage og man skal tage mange af begge dele når det gælder planlægningen af en større tur i teatret. Har man for eksempel et ønske om at der skal være noget hjemme- og venindehygge eller føler man for at være big spender ved at spise ude, tage en stor menu i noget finere tøj og generelt gøre lidt mere ud af det hele. Vælger man det sidste får man mere tid sammen og kan bruge energien på at have en oplevelse sammen uden den store forberedelse, men fordi det ikke er alle der har et sådant budget, er det værd at overveje begge dele.

Tager man højde for hinandens budget er man yderligere inkluderende overfor hinanden og det vil skabe en begyndende succes for hele den aften der I vil have i vente, og denne tanke kan I tage med jer når det også kommer til at købe snacks i teatershoppen, da disse også har et ry for at være lidt dyre, men naturligvis uden at det skal hindre nogle i at kunne hygge sig i teatersalen.

Forberedelsesture

Er man en del af en større venindegruppe kan man snildt også planlægge en teatertur længere ud i fremtiden. Dette har til fordel at man i første omgang vil have tid til at spare op til en big spender aften med en god portion snacks til forestillingen og generelt slå sig løs.

Men en anden fordel er også at man kan lave et event forud for teateraftenen hvor man rigtigt kommer ud og shopper; man finder det tøj man forventer at skulle have på, så man bliver en gruppe der forbereder sig sammen, man bygger sig op og glæder sig sammen med forberedelsesture af forskellige arter; kan være man prøver nogle spisesteder af for at finde netop det sted der skal aftenens første akt, ligesom man kan lede efter steder at få drinks til efter forestillingen, hvor man kan snakke om den gode forestilling.

Det vil både styrke fællesskabet men det vil også gøre at selve teateraftenen udgør et punktum i en længere historie. Ved at lave disse forskellige aftener der skal bringe den endelige tur til perfektion, får man også prøvet hinanden af, flyttet mulige grænser og skaffet en masse minder sammen som man kan dele på de sociale medier så hele verdenen kan se hvor god en venindegruppe I har.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *