Overrask en kær med en lækker gavekurv fyldt med blomster og lækkerier

Blomster er gode at give som gaver, men vil du kræse om din heldige modtager, kan du kombinere blomsterne med lidt mere. Måske en lækker kvalitetsøl? En dejlig æske chokolade? En god flaske vin? Mulighederne er mange, men der er ingen tvivl om, at en gavekurv er den perfekte gave, uanset anledning.

Der findes gavekurve til enhver anledning

En gavekurv er den ideelle gave at give, blandt andet fordi modtager får flere dejlige ting på samme tid. Alle elsker at få blomster, og de fleste elsker også at få en god flaske vin eller en lækker æske chokolade. Så når man får en gavekurv fyldt med begge dele, er der bare dobbelt op på glædesfronten.

Det er også nemt at tilpasse gavekurven, så den passer til anledningen. Skal du snart fejre din kollegas 25 års jubilæum, kan du snildt lave en gavekurv, der passer til din kollegas præferencer. Har I arbejdet sammen i længere tid, kender du sikkert din kollegas favoritblomst, og hvilken øl eller vin vedkommende foretrækker at drikke.

Dertil er der også det psykologiske aspekt i at give en gavekurv frem for en mindre gave, til trods for at den lille gave kan være mere værd. En gavekurv fylder en del, hvilket giver sig selv, da der ligger flere forskellige ting i den. En gavekurv består som regel af blomster, lækkerier samt fyld, som har til formål at agere støddæmper for de forskellige ting i kurven.

Selv om kurven reelt ikke består af så mange elementer, så kan dens størrelse snyde vores hjerner til at tro, at vi volumenmæssigt får en del. Det er lidt ligesom, når børn vælger femkronen frem for tikronen, selv om sidstnævnte har mere værdi.

Gavekurve er perfekte gaver til medarbejdere

Gavekurve er rigtig gode at give i private henseender, men de er også gode at give til ansatte og kolleger. Er du arbejdsgiver, er der flere fordele ved, at din virksomhed køber gavekurve til medarbejderne. For eksempel signalerer det goodwill, at arbejdspladsen gider at bruge penge på gavekurve til sine ansatte. En lille gave vil da også blive opfattet som en høflig gestus, men en gavekurv fyldt med roser og rødvin virker bare mere overdådig end et lille bitte gavekort til den lokale vinforhandler.

Når virksomheden holder juleafslutning og ønsker medarbejderne god jul med gavekurve, bliver kurvene automatisk opfattet som julegaver. Så går de ansatte hjem og fortæller, at de har fået julegaver af arbejdspladsen, og det er noget de – og deres pårørende som de har fortalt det til – vil huske i lang tid.

Derudover er der det økonomiske aspekt i det. Køber virksomheden flere gavekurve, kan den sandsynligvis få dem til særlige priser for erhverv. Derfor er det nærmest oplagt for virksomheder at købe gavekurve til sine medarbejdere, for det vil være en win-win-situation for alle. Jo, virksomheden skal af med nogle penge, men outputtet er så meget mere værd end inputtet, for virksomheden får glade medarbejdere, som vil huske den fine gestus.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *