Nyd teaterforestillingen på uformel vis

Du drømmer måske om scenariet, hvor bøgetræerne bukker sig ind over en smal allé, hvor der er smarte cafeborde linet op på brosten. I mens nyder glade mennesker den sidste efterårssol med en kop kaffe og hyggeligt samvær. Et cafebord kan ikke helt genskabe scenariet ovenfor, men det kan være en rigtig hyggelig tilføjelse til dit hjem! Men hvordan adskiller cafebordet sig fra andre borde, et bord er vel bare et bord?

Ja, og så ikke helt. Cafeborde er kendetegnet ved, at de er en hel del mindre en normale spiseborde for eksempel. På trods af, at cafebordene mest er kendt fra fortovscafeer eller spisesteder, hvor der forefindes en hyggelig baghave, er flere og flere danskere begyndt at invitere det simple møbel hjem i privaten. De er også at dinde på en lang række teatre, der lader dig som gæst slappe af og nyde forestillingen på uformel vis. Cafebordet er hyggeligt at samles sammen om, når I gerne vil se teater og samtidigt have plads til lidt mad, noget at drikke eller bare opbevaringsplads foran jer ved forestillingen. Cafeborde findes også ofte ved mere intime arrangementer som foredrag eller stand-up shows, der også kan finde sted på et teater.

Lounge-områder og afslapning

Det er ikke kun cafebordet, der nyder større og større popularitet, når du og dine venner vil nyde en forestilling på teatret. Vink farvel til hårde stole på evige rækker, for også bløde loungeset med minimalistiske sofaer og lave haveborde er særligt populære i venteområdet inden dørene slås op til teatret og er det oplagte sted at mødes over en kop kaffe eller en drink, inden det går løs. Det passer perfekt med et areal, hvor der også kan slænges på og afslappes i. Der er generelt et umådeligt bredt udvalg af forskellige havemøbler og der er selvsagt ingen regler for, hvordan man kan kombinere de forskellige enheder på kryds og tværs. Så hvis du ønsker at kombinere dit cafebord med almindelige spisestole eller placere det som hjørnebord ved sofaen, er der næppe nogle, som vil pege fingre af dit valg. Det kompakte møbel er utroligt alsidigt og er derfor blevet temmelig populært.

Skab hyggelige rammer på teater-turen

Det behøver ikke være en dyr eller super formel oplevelse, at nyde klassisk kunst i teatret. Mange teatre rundt omkring i Danmark er i stigende grad begyndt at lægge vægt på hyggen og der er derfor ofte mulighed for at indtage en bid mad eller lidt at drikke før, under og efter forestillingen i den klassiske danske ånd, der omfavner hyggen. Det er også sjældent et krav at ankomme i sit stiveste puds, men mere velanset at iklæde sig et komfortabelt sæt tøj.  Gør din næste tur ekstra hyggelig med et smut på café med veninderne eller familien inden eller efter forestillingen. Det er hyggeligt at diskutere forventningerne til kommende forestilling inden afgang eller dele jeres meninger om, hvad I synes om oplevelsen efter, mens I får lidt i maven på en café.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *