Få råd til flere teateroplevelser med disse 4 tips

Har du et lille budget, kan det være svært for dig at få råd til at komme i teatret. Det er ærgerligt, da det er en rigtig god mulighed for at få en anderledes kulturel oplevelse. Teatret kan fortælle historier på en helt anden måde, end film kan. Det kan være med til at give dig nogle nye inputs. Vi kommer her med fire tips til, hvordan du kan komme mere i teatret.

1. Opsøg rabatordninger

Der er flere steder, hvor du kan få rabat, hvis du for eksempel køber tre teaterbilletter på en gang, eller hvis I er en gruppe, der skal i teatret. Hvis du er studerende, vil du også have god mulighed for at få rabat.

2. Få et årskort

Med et årskort til et teater får du adgang til alle deres forestillinger den pågældende sæson. Det kan der ofte være mange penge at spare på. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad et årskort koster. Det afhænger af det pågældende teater.

3. Tag på de mindre teatre

Det er ofte meget billigere at tage på de mindre teatre frem for de større. Det kan derfor være en god ide, at du undersøger hvilke mindre teatre, der er i din by. Der er ingen, der siger, at det behøver at være en dårligere oplevelse, fordi teatret ikke er lige så stort.

4. Ønsk dig billetter i fødselsdagsgave og til jul

En anden god måde at få råd til teateroplevelser er, at du ønsker dig billetter i gave. Det er en god måde at komme ind og se større dyrere og forestillinger. Hvis du ikke har nogen konkrete forestillinger, som du gerne vil se, kan du ønske dig gavekort til de forskellige teatre. Så kan du selv vælge, hvad du vil se.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *