Praktiske og smukke møbler i nordisk design

Elsker du også at hygge i sofaen og have god plads til at flyde ud? Med en sovesofa fra Wegot er det muligt at være utrolig mange mennesker på den end normalt, hvis man udnytter pladsen korrekt. Da der typisk er chaiselong på sofaen er der allerede her god plads – derudover kan den slås ud, så der kan ligge op til 3 mennesker og flade ud. Det er det oplagte hyggested, hvis pladsen er trang og der er brug for overnattende gæster eller blot en slags seng i stuen til fredag aften.

Hvis du er den spontane type der ofte ender med sovende gæster vil en komfortabel og rummelig sovesofa fra Wegot være en fantastisk løsning. Her kan den nemt og hurtigt trækkes ud – og vupti, så har du en komfortabel dobbeltseng.

Ikke nok med at disse sovesofaer er praktiske, så er de faktisk også utrolig flotte. De findes både i det klassiske stoflook, men også i den retro model med træk-ud effekt. Her kan du vælge mellem farver som sort, grå, hvid, koksgrå og marineblå. Mulighederne er mange, men den nordiske luksus stil er altid gældende. I flere af sovesofaerne med chaiselong er der endda et opbevaringsrum gemt i chaiselongen. Her kan du opbevare tæpper, puder eller andre brugbare værktøjer til de overnattende gæster.

Med på moden og med på økonomien

Hos Wegot er du sikret god kvalitet i lækkert design. Hvis du går bare lidt op i indretningsmode, så er du kommet til det rette sted. Farverne følger den seneste mode og er minimalistiske og bløde. Udover den luksuriøse del med farverne kan du også vælge frit imellem den rigtige størrelse til dit rum. Der er god mulighed for at finde den korrekte størrelse på netop din sofa. Hvis du har en lille stue kan du finde flottes sofaer til under en meter i bredden. Men med en stor stue har du mulighed for at finde flotte sofaer i op til fire meter.

Kvaliteten er god og der er flere muligheder for at vælge det ønskede materiale. Hvis du er til det rå look findes der flere forskellige sofaer i læder. WeGot udbyder også noget meget slidstærkt skind og praktisk stof der kan klare det meste.

Hvis du ønsker et råt look i stuen, men et klassisk i soveværelset er der skam også råd for det. WeGot har et bredt udvalg af kvalitetssenge i flere forskellige modeller og størrelser. Hvis du er til luksus har de gode elevationssenge og kingsize beds. Er du mere den praktiske type der bor i en lille lejlighed findes der gode senge med masser af skjult opbevaringsplads. For at specificere kvaliteten udbydes der flere forskellige hårdtyper til alle sengene. Det er desuden muligt at vælge 2 forskellige hårdheder til kingsize sengen i Royal kollektionen. Med denne løsning kan du og din parter sove i samme seng, på trods af at i har forskellige sovevaner. Hertil er der mulighed for at købe en masse tilbehør, både til soveværelset, stuen og terrassen.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *